
Pravou neapolskou pizzu a další pokrmy neapolské kuchyně můžete ochutnat v našich pražských restauracích pojmenovaných po slavné neapolské opeře San Carlo. V Neapoli je pizza pokládaná za vášeň a umění a k jejímu stvoření jsou dána jasná pravidla. Základem jdou čerstvé ingredience a příprava v kamenné peci, ve které by se měla pizza péct při teplotě nejméně 400°C.
nejlepších
pizz
skvělých
těstovin
restaurace
v Praze
let
zkušeností
Neapolská pizza je výjimečná svou chuťovou barevností a zároveň jednoduchostí, neboť její základ tvoří rajčata a sýr mozzarella. Tuto pochoutku si oblíbili lidé po celém světě. Snad pro její vláčné těsto, které na sobě nese směs sladko slané chuti, rajčat, sýru a olivového oleje. To vše orámováno zlatavě křupavým okrajem.
Hlavní pizzaiolo
Pizzaiolo
Kuchař
Náš tým
S naší elektronickou věrnostní kartou získáte každou desátou pizzu zdarma, slevy do našeho eshopu a mnoho dalších výhod!
Z našeho Instagramu